Μαρία Αποστολίδου

 

Performer

 

Η Μαρία Αποστολίδου γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1993 στην Κοζάνη.

Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη Ρυθμική γυμναστική και τη ζωγραφική ενώ αργότερα, στην εφηβεία, το ενδιαφέρον της στράφηκε στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στην πετοσφαίριση. Υπήρξε χρόνια κατασκηνώτρια και εθελόντρια ομαδάρχισσα στις παιδικές κατασκηνώσεις "Φτελιο" στον Πτελεο Βόλου. Εκεί, πέρα των άλλων καθηκόντων της ως ομαδάρχισσα συνέβαλε στο κομμάτι των δραστηριοτήτων σχετικά με το χορό και την ψυχαγωγία.

Με το πέρας των πανελλαδικών εξετάσεων το 2011,  εισήχθη στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η φοίτησή της εκεί διήρκησε 4 έτη και αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 7,93.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη συμπρωτεύουσα, υπήρξε μέλος της χορωδίας "Κοραής" και συμμετείχε στο 4ο και στο 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, τα οποία έλαβαν χώρα το 2014 και 2015 αντίστοιχα, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Το 2015, μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων Musical Theatre στη σχολή χορού Full Out Dance, με εισηγήτριες του τμήματος τις Δήμητρα Καστέλλου και Αθανασία Κυριακίδου, έγινε δεκτή στην ομάδα musical K's Blink. Έκτοτε – ως μέλος της ομάδας - συμμετείχε στις παραστάσεις All Νight Jazz, 11& 12 Δεκεμβρίου 2015 / Broadway Nights ,19 & 20 Μαρτίου 2016 / Broadway Nights Reloaded, 4 Φεβρουαρίου 2017 σε σκηνοθεσία και χορογραφία Δήμητρας Καστέλλου, οι οποίες έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED