Κυράννα Φαρδή

 

Performer

 

Η Κυράννα Φαρδή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαϊου του 1998 και είναι η μικρότερη από τα πέντε παιδιά της οικογένειάς της.

Η πρώτη της επαφή με τον κλασικό χορό έγινε έπειτα από προτροπή της μητέρας της σε ηλικία 7 ετών, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων.

Η πρώτη της δασκάλα ήταν η Ροδούλα Γκουλιαμπέρη και έπειτα η Ελένη Φωτειάδου η οποία θεωρώντας ότι είχε ικανότητες, σε ηλικία 12 ετών της σύστησε την σχολή του Δήμου Σταυρούπολης Ιρις-Σχολή Χορού ΔΗΚΕ Παύλου Μελά.

Τα επόμενα 4 χρόνια έμεινε στην σχολή αυτή, με δάσκαλο στον κλασικό χορό τον Δημήτρη Κυανίδη και στον σύγχρονο χορό την Αυγή Προγκίδη. Στην σχολή, επίσης, είχε παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού μπαλέτου με την Δήμητρα Καστέλλου.

Από το 2012 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με εισηγητές τους DannielLommel (κλασικό), την Αριάδνη Μίκου (σύγχρονο), την Δανάη Χριστακάκου(κλασικό), την Σοφία Μάντη(κλασικό), την Δέσποινα Καπουλίτσα(σύγχρονο), την Λένα Ράνη(κλασικό), την Τατιάνα Μύρκου(σύγχρονο), την Δήμητρα Καστέλλου και την Αθανασία Κυριακίδου (musical), την Μαρία Λάζαρη(κάρακτερ) και τον Ιωάννη Ντοντσάκη(pasdedeux).

Από το 2012-2014 συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού στο Θέατρο Kήπου, στο Πολιτιστικό Kέντρο Αλέξανδρος και σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης.

Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι μαθήτρια στην σχολή χορού της Άσπας Φούτση με καθηγητές στον κλασικό χορό τον Δημήτρη Κυανίδη, στον σύγχρονο χορό τους Μαριάνθη Ψωματάκη, Σοφία Παπανικάνδρου και Αλέξη Τσιάμογλου και στη μυική ενδυνάμωση τον Παναγιώτη Πετρογιάννη.

Τον Ιανουάριο του 2015 έπειτα από το σεμινάριο Musical στο οποίο έλαβε μέρος, συμμετείχε στην ακρόαση που πραγματοποιήθηκε από τις εισηγήτριες, έγινε δεκτή και από τότε είναι μόνιμο μέλος της ομάδας musical K’sBlink.

Στην 1η γυμνασίου έδωσε εξετάσεις για εισαγωγή στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων σε κλασικό χορό, σύγχρονο χορό και παραδοσιακούς και έγινε δεκτή κατακτώντας τη 2η θέση.

Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκης και τον Σεπτέμβριο του 2016 πέρασε στο Πολυτεχνείο του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Αρχιτεκτόνων μηχανικών.

Το 2011 πήρε το πτυχίο αγγλικών “Lower” και το 2013 το “Proficiency”, ενώ από το δημοτικό διδάσκεται τη γαλλική γλώσσα στα πλαίσια της σχολικής της φοίτησης.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED