Ειρήνη Ζαρογιάννη

 

Performer

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/12/1996. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση της με το χορό, το θέατρο και τον αθλητισμό (βόλεϊ, ενόργανη, κολύμβηση κ.α).

Ο χορός όμως αποδείχτηκε η μεγάλη της αγάπη (μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ, μοντέρνος, hip-hop, παραδοσιακοί χοροί, ποντιακοί χοροί). Έτσι, με εισαγωγικές εξετάσεις πέρασε στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις, από το οποίο και αποφοίτησε το 2014. Το 2015 κατάφερε με εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να εισαχθεί στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Ανδρομάχη Καφαντάρη», στην οποία θα φοιτά ως το 2018. Παράλληλα, είναι φοιτήτρια των Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος πτυχίου της αγγλικής γλώσσας.

Από το 2014 εργάζεται σε προγράμματα ορισμένου χρόνου στο κολέγιο «Δελασάλ», στην αθλητική κατασκήνωση «Skouras» και συνεργάζεται με Πολιτιστικούς Συλλόγους, καθώς και με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ως δασκάλα χορού. Επίσης, συμμετέχει εθελοντικά στον Νυχτερινό και στον Κλασικό Μαραθώνιο και σε διάφορες εκδηλώσεις.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED