Ινώ Πικιώνη

 

Performer

 

Η Ινώ Πικιώνη γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1995, μεγάλωσε στο νησί της Κώ και από μικρή ασχολιόταν με τη μουσική και το χορό. Έτσι δημιουργήθηκε μία αγάπη για το μιούζικαλ.

Τώρα σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Θεάτρου και βρίσκεται στο 4ο έτος των σπουδών της. Έχει επιλέξει την κατεύθυνση σκηνογραφίας - ενδυματολογίας και φωτισμού. Παράλληλα εκτός σχολής σπουδάζει κλασσικό τραγούδι στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης στην τάξη της Ανωτέρας με την καθηγήτρια Χ.Γκίνα, παρακολουθεί μαθήματα κλασσικού πιάνου με τον Χ.Λενούτσο και έχει πάρει πτυχίο Αρμονίας από το Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασσικού τραγουδιού με τον διάσημο μπάσο Δ.Καβράκο .

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει κάποια live τραγουδιού με σύγχρονο ρεπερτόριο σε μαγαζιά της πόλης αλλά και της Κώ κυρίως όμως δηλώνει περήφανο μέλος την ομάδας μιούζικαλ Κ's Blink καθώς έχει συμμετάσχει σε όλες τις perfomances των τελευταίων δύο χρόνων. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ενεργά με την υποκριτική και το χορό.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED