Φωτεινή Τσακίρη

 

Performer

 

Η Φωτεινή Τσακίρη γεννήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Σπουδάζει στο τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει αποφοιτήσει από το Πρότυπο Πειραματικό Γ.Ε.Λ. Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι βιβλιοφάγος και λάτρης των ταινιών. Η μουσική που της αρέσει να ακούει είναι αυτή που την εμπνέει να χορεύει. Η επαφή της με τον χορό ξεκίνησε στα τέσσερα της χρόνια όταν άρχισε μπαλέτο, ενώ πέντε χρόνια αργότερα συνέχισε προσθέτοντας στη ζωή της και τον σύγχρονο χορό (contemporary). Κατά τη διάρκεια του Γυμνασίου χορογράφησε και χόρεψε σε αρκετές σχολικές εκδηλώσεις ενώ στο Λύκειο της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα δημιουργώντας χορογραφίες για σχετικά βίντεο στα οποία και πρωταγωνίστησε.

Μέχρι στιγμής, η Φωτεινή έχει κλείσει παραπάνω από δεκαετία στον κλασικό χορό και τον σύγχρονο χορό ξεχωριστά και συνεχίζει ακάθεκτη. Ανάμεσα στις σχολές στις οποίες φοίτησε είναι η Σχολή Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης,  η Σχολή Χορού Δήμου Παύλου Μελλά – ΙΡΙΣ καθώς και πιο πρόσφατα η Σχολή Χορού Ανδρομάχη Καφαντάρη.

Το 2016, μετά την παρακολούθηση των μαθημάτων Musical Theatre στη σχολή χορού Full Out Dance, με εισηγήτριες του τμήματος τις Δήμητρα Καστέλλου και Αθανασία Κυριακίδου, έγινε δεκτή στην ομάδα musical K's Blink.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED