Δέσποινα Θεοδώρου

 

Performer

 

Η Δέσποινα Θεοδώρου είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη, καθώς και του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Παράλληλα παρακολούθησε τον διετή κύκλο μαθημάτων musical με καθηγητή τον Χρήστο Κατίδη.

Ως σήμερα έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 παραστάσεις, μερικές από τις οποίες είναι: θεατρική παράσταση ο Μάγος του Οζ (της θεατρικής ομάδας Ροντίδη) στο θέατρο Ράδιο Σίτυ σε χορογραφία της Κατερίνας Αντωνιάδου, παράσταση Tanz macht Frei στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών «πεδίο δράσης Κόδρα» και του «Παραθιν’αλός», συμμετοχή στην εκδήλωση «Συνάντηση στη Χάλκη» με αναβίωση των χορών από το χθες έως σήμερα, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με σημαντικούς χορευτές και χορογράφους όπως: Μιχάλη Ναλμπάντη, David Zabrano, Jozef Frucek και Λίντα Καπετανέα, Rasta Thomas (Rock the ballet), Ερμή Μαλκότση.

Σήμερα εργάζεται ως δασκάλα κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και κινησιολογίας, σε διάφορες σχολές και ΙΕΚ. Έχει αναλάβει τη διδασκαλία Κερκυραϊκών χορών και οπερέτες στην κερκυραϊκή ένωση Θεσσαλονίκης ο «Άγιος Σπυρίδωνας».

Τον Ιούλιο του 2014 συμμετείχε στο σεμινάριο musical με χορογράφο τη Δήμητρα Καστέλλου και μαέστρο την Αθανασία Κυριακίδου. Κατόπιν αυτού επιλέχθηκε για να είναι μέλος της ομάδας musical K’s Blink, που δημιουργήθηκε το 2015. Από τότε μέχρι σήμερα, λαμβάνει μέρος σε παραστάσεις που πραγματοποιεί η ομάδα εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED