Αθηνά Σουλιώτη

 

Performer

 

Η Αθηνά Σουλιώτη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1995 και μεγάλωσε στην Πρέβεζα.

Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Παρακολούθησε μαθήματα  πιάνου με την Θάλεια Παπαγγελή και βιολιού με την Ναταλία  Volckening-Τσουπρά στο Ωδείο Πολυρυθμία στην Πρέβεζα και απέκτησε το 2016 το Πτυχίο του βιολιού με Άριστα με καθηγητή τον Θοδωρή Πατσαλίδη στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Απέσπασε Α΄ Έπαινο στον διαγωνισμό εγχόρδων “Φίλωνα”.Παρακολούθησε σεμινάρια βιολιού με τον Δημήτρη Χανδράκη στην 5η και 9η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας. Το 2015 απέκτησε το Πτυχίου Ειδικού Αρμονίας με Άριστα από το Ωδείο Άρτας. Παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού με την Μαριάννα Τζαφέρη και την Ελένη Λιώνα. Συμμετείχε σε διάφορες ορχήστρες και χορωδίες υπό την διεύθυνση των Anelija Hristova-Stefanova (Χορωδία ‘Αρμονία’ Πρέβεζας) και Αθανασία Κυριακίδου (Χορωδία ‘Κοραής’) με εμφανίσεις σε διάφορους χώρους όπως Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, θέατρο Αυλαία, Θεοφάνειος αίθουσα Τέχνης, Πολιτιστικό κέντρο (Όαση).

Παράλληλα έκανε μαθήματα μπαλέτου με τους Θεοφανώ Τουλούκογλου, Άννα Μπαρκούζου και Θωμά Γκουντή και απέκτησε στο μπαλέτο το Πτυχίο της Royal Academy of Dance επιπέδου Intermediate Foundation. Επίσης έχει ασχοληθεί με σπουδές σε Latin χορούς. Επιπλέον έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε διάφορες ερασιτεχνικές θεατρικές παραγωγές και σε videoclip ( συνεργασία με την Spicy ).

Από το 2015 αποτελεί μέλος της ομάδας musical Ks Blink και έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις All Νight Jazz, Broadway Nights και Broadway Nights Reloaded, οι οποίες έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED