Αριστέα Στεφανουδάκη

 

Performer

 

Η Αριστέα Στεφανουδάκη γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να ακολουθεί τον χορό στην ηλικία των τεσσάρων και δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα. Έχει ασχοληθεί με τον μοντέρνο χορό, τον σύγχρονο χορό, την Jazz αλλά και τους ελληνικούς παραδοσιακούς, ενώ ο κλασσικός χορός είναι εκείνος που ακολουθεί σταθερά.

Το 2009 σε ηλικία 11 ετών δίνει εισαγωγικές εξετάσεις για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στην Θεσσαλονίκη και περνάει στην κατεύθυνση χορού στην πρώτη θέση. Ακολουθεί η φοίτησή της στο Καλλιτεχνικό Λύκειο. Από το 2013 και για τρεις συνεχόμενες χρονιές παίρνει μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορού " Έυ δημιουργείν" που λαμβάνει χώρα στην Βέροια, και το 2014 καταλαμβάνει με κλασσικό ρεπερτόριο την τρίτη θέση πανελλαδικώς στην κατηγορία "κλασσικό, δεκαέξι και άνω". Το 2016 γίνεται μέλος της ομάδας "K's Blink", την πρώτη εγχώρια ομάδα Musical που ίδρυσε η Δήμητρα Καστέλλου σε συνεργασία με τη μαέστρο Αθανασία Κυριακίδου.

Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται και με το θέατρο, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικές ομάδες αλλά και με την κλασσική μουσική. Έχει γνώσεις κλασσικού πιάνου καθώς και το πτυχίο της "Αρμονίας" στην θεωρία της μουσικής.

Σήμερα σπουδάζει στην Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED