Αρχοντία Σακελλαρίου

 

Performer

 

Η Αρχοντία Σακελλαρίου κατάγεται από την Καλαμπάκα,Τρικάλων όπου και μεγάλωσε ενώ τα τελευταία έξι χρόνια κατοικεί στην Θεσσαλονίκη.

Η ενασχόληση της με την μουσική ξεκίνησε στα δώδεκά της χρόνια, όταν ξεκίνησε μαθήματα κλασικής και ακουστικής κιθάρας. Παράλληλα, συμμετείχε σε παιδικές ερασιτεχνικές  χορωδίες . Ο ενθουσιασμός της για την καλλιέργεια και βελτίωση της φωνής ως μουσικό όργανο δεν άργησε να έρθει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μαθήματα θεωρητικών και ορθοφωνίας στο Ωδείο «Κολόβα» στα Τρίκαλα.

Ακόμη, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική προσπαθώντας να αποτυπώσει στο χαρτί οποιοδήποτε οπτικό ερέθισμα λαμβάνει στην καθημερινή της ζωή. Έχει κάνει μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου στα πλαίσια προετοιμασίας αντίστοιχων σχολών. Η αποκτηθείσα εμπειρία της αποτελεί συνδυασμό σκέψεων, συμπεριφορών και ερεθισμάτων σε συνδυασμό με τα παραπάνω.

Σπούδασε στο τμήμα της Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μέσω της πενταετούς της φοίτησης ανέπτυξε ιδιαίτερα τις γνώσεις  και ανησυχίες της για το περιβάλλον μέσω της ενασχόλησής της με την διατήρηση της άγριας πανίδας και όλων των παραγόντων που συμβάλλουν σε αυτή.

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή της πορεία, ήταν μέλος διαφορετικών χορωδιών με ρεπερτόριο  όπως musical, κλασικό, afrikan (“Χορωδία Κοραής”, Χορωδία “North College”, project  γυναικείας  χορωδίας στο ωδείο ‘Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης, Ομάδα Musical «K’s Blink»)  από τις οποίες πήρε τα βασικά εφόδια για την πολυφωνική μουσική και την περαιτέρω αλληλεπίδραση με αυτή όπως το θέατρο και ο χορός.

Τέλος, έχει λάβει μέρος ως εθελόντρια ξεναγός στο μουσείο Άγριας Πανίδας  και στην Περιβαλλοντική Ομάδα του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, όπως και στις ακόλουθες διοργανώσεις: 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, International Student Week (ISWIB): World Music κ.α.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED