Αναστάσης Παπαδόπουλος

 

Performer

 

Ο Αναστάσης Παπαδόπουλος, κατάγεται από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Είναι γιος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και της Αγνής Τσεπεσίδου και έχει έναν αδερφό τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική, μαθαίνοντας κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, καθώς και τρομπόνι και αλτικόρνο στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Δοξάτου.

Συμμετείχε στη χορωδία Musical “Κοραής” και στη χορωδία κλασσικού ρεπερτορίου “Νorth College Community Music Ensembles”.

Έχει ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο με ραδιοφωνικές εκπομπές στο Ράδιο Ηχώ Δράμας, στον Muzik.gr καθώς και ανεξάρτητα.

Ως παιδί αρχικά και αργότερα ως έφηβος, έχει αρκετές συμμετοχές σε συναυλίες και εκδηλώσεις, με αξιοσημείωτες τις συμμετοχές στα “Ελευθέρια Δράμας” με κιθαριστικά σύνολα του Ωδείου, καθώς και στο “1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Δοξάτου” με τη Φιλαρμονική Δήμου Δοξάτου. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, σε σχολικές παραστάσεις καθώς και σε παραστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, όπου είχε την τιμή να συνεργαστεί με το Γιάννη Πανώριο. Τέλος συμμετείχε και σε σύνολα παραδοσιακών χορών με συμμετοχές σε πολλά Φεστιβάλ στον ελλαδικό χώρο , καθώς και σε ένα Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Blessano di Udine στην Ιταλία.

Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Χορωδιών Musical το 2014 και το 2015, στο “Ein Deutsches Requiem του Brahms”, στα “Broadway Nights” και “Broadway Nights : Reloaded”, καθώς και σε πληθώρα άλλων παραστάσεων με τα ανωτέρω σύνολα.

Το 2014 συμμετείχε στην ηχογράφηση του soundtrack της ταινίας “Serotonin”.

Από το 2015 είναι μέλος της ομάδας Musical “K’s Blink”.

Το 2017 συνεργάστηκε με το συγκρότημα “The Dreamers” , ως μέλος χορωδίας, σε ηχογράφηση του συγκροτήματος για το νέο τους δίσκο.

Άλλα ενδιαφέροντά του είναι το ποδόσφαιρο, , ο κινηματογράφος, τα ταξίδια και η μαγειρική, έχοντας παρουσίασει και μία μίνι πειραματική εκπομπή μαγειρικής στο youtube, με τίτλο “TRY THIS AT HOME” το 2015.

Είναι τελοιόφοιτος του τμήματος Φυσικής ΑΠΘ, με ενδιαφέροντα την πυρηνική φυσική και τα στοιχειώδη σωματίδια.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED