Αναστασία Πατσακίδου

 

Performer

 

Η Αναστασία Πατσακίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Σπούδασε πιάνο στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, τάξη Θέλξης Ματίκα. Επίσης στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς απέκτησε τα πτυχία Αρμονίας και Αντίστιξης, τάξης Γιώργου Μπαλάνου και Κωνσταντίνου Αργύρη αντίστοιχα. Παρακολουθεί από το 2012 μαθήματα μονωδίας με τη σοπράνο Βάσω Βαϊούλη. Συμμετείχε ενεργά σε σεμινάριο κλασικού τραγουδιού με τον Άρη Χριστοφέλλη, σεμινάρια κλασικού τραγουδιού με την Βαρβάρα Τσαμπαλή καθώς και σε σεμινάριο musical με τη Δήμητρα Καστέλλου και την Αθανασία Κυριακίδου, από τις οποίες παρακολούθησε και μαθήματα musical το 2015. Έχει παρακολουθήσει  μαθήματα μπαλέτου.

Έχει κάνει πολλαπλές εμφανίσεις ως σολίστ  στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει σε βραδιές όπερας καθώς και σε διάφορες συναυλίες, με εμφανίσεις στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, στο Θέατρο Κάππα Περαίας στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κιλκίς, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Μητροπόλεως Κιλκίς, καθώς και στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Το ρεπερτόριο της κυμαίνεται από κλασικό και μιούζικαλ έως  ποπ, ροκ και τζαζ.

Είναι μέλος της μουσικοχορευτικής ομάδας K's Blink από την ίδρυσή της το 2015. Με τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες της Δήμητρας Καστέλλου και με τη μουσική διδασκαλία της Αθανασίας Κυριακίδου και αργότερα της Δήμητρας Αθανασάτου, έχει εμφανιστεί με την ομάδα σε 3 παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (All Night Jazz, Broadway Nights, Broadway Nights Reloaded), καθώς και στο Danai Beach Resort με το συγκρότημα The Gang, στο Κινηματοθέατρο Αστέρια με το Zanneta Parisi Dance & Theatre Studio, στο Θέατρο Αυλαία με τη Full Out Dance School και στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ στο πλαίσιο του 5ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ.

Είναι ενεργό μέλος της Μικτής Χορωδίας Συλλόγου Αποφοίτων North College, με μαέστρο Α.Κυριακίδου, από την ίδρυσή της το 2015 και με την οποία έχει εμφανίσεις σε πολλούς χώρους όπως  στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Καθολική Εκκλησία Θεοτόκος και στο Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και με την οποία έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, τα έργα «Gloria» του A. Vivaldi, καθώς και «Missa Solemnis σε Ρε μείζονα, Έργο 123» του L. van Beethoven, με τη ΣΟΔΘ και υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη. Είναι ενεργό μέλος της χορωδίας μιούζικαλ Κοραή  από το 2014 με την οποία έχει συμμετέχει στο 5ο, 6ο και 7ο  Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ. Μέσω της χορωδίας συνεργάστηκε με τη Α.Κυριακίδου και τη Δ. Καστέλλου, ενώ αργότερα με τον Θ. Μαρκατόπουλο και τον Γ. Μαργαρώνη.  Έχει συμμετέχει σε τρεις συναυλίες και με τη χορωδία του ΑΠΘ «Γιάννης Μάντακας», υπό τη διεύθυνση του Π. Μπεκιαρίδη. Ήταν τρία χρόνια μέλος της Χορωδίας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς με μαέστρο τη Ν. Καββαδία.

Είναι φοιτήτρια Γεωλογίας στο ΑΠΘ.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED