Αναστασία Κουϊμτζή Πανά

 

Performer

 

Η Αναστασία Κουϊμτζή-Πανά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο με την Γιούλα Μιχαήλ και είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας με την Ελένη Βαΐτση και Πιάνου με την Μαρία Σταυρούλια. Από μικρή ηλικία έχει συμμετάσχει σε διάφορες χορωδίες υπό την διεύθυνση των GillesGourdier, Ευθυμία Χατζηγιάννη, Δήμητρα Ζησέκα, Μαρία-Έμμα Μελιγκοπούλου με εμφανίσεις σε διάφορους χώρους, όπως Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης , Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, Κρατικό Θέατρο , θέατρο Αυλαία κ.α., σε συνεργασία με διάφορους μουσικούς όπως Δ. Σαββόπουλος, Γ. Σπανός,Θ. Μικρούτσικος και ορχήστρες όπως η “ContraTempo”, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης  κ.α.

Ως τραγουδίστρια έχει εργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα και εμφανίζεται στα Potidaia Palace Hotel και Pomegranate Spa Hotel. Παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική και έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραγωγές και σε ταινίες μικρού μήκους για το Τμήμα Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Από το 2015 είναι μέλος της ομάδας musical K’s Blink και έχει εμφανιστεί στις παραγωγές musical : All Night Jazz, Broadway Nights και Broadway Nights Reloaded στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης .

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED