Αναστασία Κλημεντίδου

 

Performer

 

Η Αναστασία Κλημεντίδου γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 2013 από το 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Φιλολογίας.

Ο πόθος της για τη μελέτη του φαινομένου της γλώσσας δεν άργησε να φανεί και την οδήγησε μέσα στα δύο επόμενα χρόνια να ακολουθήσει τη γλωσσολογική ειδίκευση που προσέφερε το τμήμα της.

Παράλληλα, βέβαια, με τις πανεπιστημιακές της σπουδές συνέχισε την ενασχόλησή της με το χορό, κάνοντας μαθήματα κλασικού μπαλέτου με την Δήμητρα Καστέλλου. Ιδιαίτερη εμπειρία υπήρξε η συμμετοχή της στο Σεμινάριο Musical, το οποίο διοργανώθηκε τον Ιούλιο του 2014 από την χορογράφο Δήμητρα Καστέλλου και την μαέστρο Αθανασία Κυριακίδου και η μετέπειτα παρουσία της στις παραστάσεις μιούζικαλ που ακολούθησαν και πραγματοποιήθηκαν τη σεζόν 2014-2015.

Το μιούζικαλ ήρθε κάπως απρόσμενα στη ζωή της για να συνδυάσει αρμονικά τις ήδη υπάρχουσες χορευτικές γνώσεις με τη μουσική της παιδεία.

 

Φώτα... κλακέτα... Πάμε!

BROADWAY NIGHTS 2017 ©  ALL RIGHTS RESERVED